Funktionelle tilbehørsprodukter til din
bærbare PC er vigtigt for dig!

Om UMATES
Hvem er kunderne?
Hvorfor UMATES?
Kontakt os
UMATES har fået tildelt den højeste karakter af Experian i kreditværdighed.

Hvem er UMATES?

UMATES A/S er et selskab i Compu-Trade Holding A/S, som ligeledes ejer UniFlip A/S. Et selskab der udvikler software til markedsføring på internettet.

UMATES A/S har mere end 30 års erfaring fra IT-branchen, som benyttes til udvikling af tilbehørsprodukter til bærbare PC.

UMATES A/S har siden starten fokuseret på produkter af høj kvalitet og funktionalitet til professionelle brugere - heriblandt PC tasker og PC rygsække til bærbare PC.

Selskabet er selvfinansierende og er gennem de sidste 4 år tildelt Dun & Bradstreet's diplom med den højeste kreditrating AAA, som ellers kun er forbeholdt de bedst konsoliderede selskaber i verden.

Produktionen foregår i Kina, og vi har en dansker på fabrikken hver måned og kan derfor garantere, at kvaliteten er i top. Dette er en af årsagerne til, at vi tør yde livsvarig garanti mod produktions- og materialefejl.

Hvem er vores kunder?

UMATES PC tasker og rygsække benyttes i hovedparten af de største virksomheder, hvor vi har tæt kontakt til de IT-ansvarlige og brugerne i virksomhederne.

Her er et lille udvalg af virksomheder, som benytter UMATES produkterne i dag: Novo, Lufthansa, E-ON, Evonik, DSB, Nordea, Grundfos, Danfoss, Arla, Mærsk og de største forsikrings- og revisionsselskaber.

Vi er leverandør til bl.a. Lenovo World-Wide, da flere af vores internationale kunder ønsker UMATES computertasker og/eller rygsække leveret sammen med de bærbare PC direkte fra Lenovo´s fabrik i Kina.

Danfoss har gennem mange år været meget tilfredse med UMATES produkterne!
"Vi har gennem mange år været meget tilfredse med UMATES produkterne, som benyttes af vores professionelle brugere.

Det giver tryghed for såvel IT-support som for brugerne, når de bærbare PC transporteres rundt i verden i det effektive elastiske ophæng."

Tommy Hansen
IT Purchasing, Danfoss
Gennem flere år har TDC benyttet UMATES produkterne uden problemer og benytter i dag det nye beskyttelsessystem i servicebilerne.
"Vi ønskede hurtig tilgængelighed uden at gå på kompromis med den fysiske beskyttelse af de bærbare PC i servicebilerne.


Gennem flere år har vi benyttet UMATES produkterne uden problemer og benytter i dag det nye beskyttelsessystem i servicebilerne."

Jens Christian Termansen, TDC
KPMG er blevet meget glade for den nye serie af PC tasker med TopProtector™ systemet fra UMATES
"Vi er blevet meget glade for den nye serie af PC tasker med TopProtector™ systemet fra UMATES.

Brugerne benytter produkterne hver dag i arbejdet, og IT-support har ekstra sikkerhed for, at de bærbare ikke lider overlast under transporten!"

Kim Bjørn Jørgensen
Systemengineer, KPMG
Umates TopProtector™ er revolutionerende indenfor PC tasker og ryksække.

Hvorfor UMATES?

UMATES' løsninger kan ikke sammenlignes med andre PC tasker og rygsække på markedet. Vi fokuserer udelukkende på den professionelle bruger og funktionaliteten i hele udviklingsfasen.

Hovedparten af UMATES PC tasker beskytter de bærbare PC via et elastisk ophæng, som kun leveres i UMATES produkter. Systemet er patenteret i hele verden. Derfor kan ingen andre producenter tilbyde en tilsvarende løsning.

Brugervenlighed er meget vigtigt for brugeren, og det skal bl.a. være nemt og hurtigt at få den bærbare PC ind og ud af tasken - uden at gå på kompromis med beskyttelsen. Derfor har vi udviklet TopProtector™ systemet, som gør det hele ekstremt nemt for brugeren.

Kvaliteten er i top, og erfaringer har vist, at mange benytter den samme UMATES taske i 4-6 år! Det er naturligvis kun muligt, da vi benytter de bedste materialer, og brugeren selv kan udskifte de følsomme dele som eksempelvis håndtaget, når det er slidt.
Du skal være velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail!

Kontakt os

Du skal være velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon:

Salg og support:

E-mail: umates@umates.com

Telefon: +45 7022 7005

Du har valgt sproget: dansk
UMATES A/S
Tune Parkvej 5
DK-4030 Tune

CVR: DK - 18874393

Bank: Sydbank A/S
DKK account:
Reg nr.: 6748 Konto: 1010089
USD account:
Reg nr.: 6748 Konto: 9411297
EUR account:
Reg nr.: 6748 Konto: 9411511