Video: Kvaliteten er i detaljerne

Se de masse detaljer og praktiske funktioner i UMATES tasker og rygsække, der er designet
på baggrund af erfaringer og forventninger af brugere af bærbare PC.
Præsenteret af direktør Kim T. Rasmussen, UMATES A/S
Udskiftelig håndtag /
Ergonomisk formet skulderrem
UMATES håndtaget produceres i et dejligt blødt og ekstra polstret materiale, der ikke er hårdt mod håndfladerne og dermed skåner hånden.

UMATES skulderremmen er ergonomisk formet og har ekstra blød skulderpude, så tasken er behagelig at bære, uanset vægten.

Ved defekt eller slidtage kan både håndtaget og skulderremmen udskiftes. Kontakt venligst UMATES.
Teflon-behandlet nylon
UMATES tasker og rygsække er produceret i teflon-behandlet nylon fra DuPont, der er vand- og smudsafvisende og gør det nemt at fjerne olie, fedtstoffer og andet snavs uden at efterlade mærker eller pletter.

Vores produkter er ekstremt holdbare og kan derfor blive brugt i dagligdagen over årene, da vi kun benytter materialer i høj kvalitet.
Masser af lommer og rum
UMATES tasker og rygsække er godt gennemtænkt og har forskellige lommer og rum til den bærbare, strømforsygning, IT-tilbehør, dokumenter og personlige genstande, så du hurtigt finder tingene og bedre kan organisere din PC taske/rygsæk.

Alle vores modeller leveres med nøgleophæng, kuglepensholdere og små lommer med lynlås.

Enkelte modeller har en stor baglomme med ekstra plads til bærbar printer, mapper eller ringbind, hvis du skal have kontoret med dig.

UMATES skulderremmen er ergonomisk formet og har ekstra blød skulderpude UMATES tasker og rygsække er produceret i teflon-behandlet nylon fra DuPont UMATES produkter har forskellige lommer og rum til tilbehør og småting


Gå til UMATES produkterne